Bedrijfsfeest of personeelsfeest

UW BEDRIJFSFEEST OF PERSONEELSFEEST BIJ SPALINK

Bedrijfsfeest of een personeelsfeest voor een jubilaris?
Spalink is een ideale locatie voor een gezellig bedrijfsfeest of personeelsfeest. Voor kleine feestjes is onze barbecue zaal ideaal. Hier kunt binnen en buiten barbecueën en het kleine zaaltje is voorzien van een bar met een tapinstallatie en gezellig ingericht.

Tot 100 personen
Voor de grotere feestjes tot ongeveer 100 personen is onze kleine zaal zeer geschikt. De kleine zaal beschikt over een bar die van alle gemakken voorzien is, een professionele geluidsinstallatie en een projectiescherm. Wanneer u met wat minder personen bent is dat ook geen probleem, door middel van schermen kunnen wij de zaal kleiner maken zodat de gezelligheid niet verdwijnt.
Tot 500 personen

 

Wanneer u een zeer groot bedrijfsfeest wilt organiseren met meerdere afdelingen of zeer veel medewerkers dan is onze grote zaal zeer geschikt. In onze grote zaal kan men terecht met ongeveer 500 personen. De grote zaal is zeer geschikt voor een gezellig groot feest of een beurs of lezing. De grote zaal beschikt over een groot podium, een professionele geluidsinstallatie, een bar die van alle gemakken voorzien is en een projectiescherm. Wanneer uw met minder personen bent dan is dat geen probleem, door middel van grote schermen kunnen we de zaal kleiner maken, zodat uw feest altijd sfeervol en gezellig is.

Een activiteit voor uw medewerkers en collega’s?
Bij Spalink kunt u samen met uw medewerkers en collegae teambuildings activiteiten ondernemen, samen gaan sumoworstelen, kruisboogschieten, buggy/quad rijden, vissen, of schieten op een schietsimulator. Ook kunt u denken aan een quiz organiseren en andere gezellige spellen spelen zoals bijvoorbeeld “Spieker Sloan”

Een bedrijfsfeest is uitstekend te combineren met een barbecue op onze kamadojoe of pellet grill, een buffet of een lekkere maaltijd in ons restaurant of op ons terras.

Heeft u binnenkort een bedrijfsfeest of een personeelsfeest en bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u speciale wensen? Bel of mail gerust voor de mogelijkheden. Niks is ons te gek, samen zorgen we voor een geweldig feest.

 

EEN BEDRIJFS- OF PERSONEELFEEST OP EIGEN LOCATIE

Wilt u graag een feest organiseren op eigen terrein of op een speciale locatie? Ook dit is natuurlijk geen probleem. Onze catering kan alles voor u inrichtingen. Naast een tent, feestmeubilair kunnen we dan ook een buffet of barbecue op locatie voor uw bedrijf verzorgen. Bel of mail gerust voor de mogelijkheden.