Fietsen bij Spalink

fietsclub-bij-spalink

Fietsarrangementen bij Spalink

All-in luncharrangement:
Met de fiets vertrekken bij Spalink. Voor vertrek krijgt u eerst koffie met een lekker stuk appelgebak. Wanneer u na een ochtend fietsen terugkomt bij Spalink kunt u lunchen met een broodje kroket/frikandel of broodje ham/kaas.

De kosten hiervoor bedragen € 6,50 per persoon.

All-in dinerarrangement:
Met de fiets vertrekken bij Spalink. Voor vertrek krijgt u eerst koffie met een lekker stuk appelgebak. Wanneer u na een actief dagje fietsen terugkomt bij Spalink kunt u heerlijk dineren met een groot bord patat. Met daarbij een heerlijke schnitzel, een malse karbonade of heerlijke spareribs met saus.

De kosten hiervoor bedragen € 18,50 per persoon.

Kinderarrangement:
Met de fiets vertrekken bij Spalink. Voor vertrek krijgen u en de kinderen eerst een lekker (soft)ijsje en wanneer u na een actief dagje fietsen terugkomt bij Spalink krijgen de kinderen een spannende Kidsbox met patat en een snack en een pakje drinken.

De kosten hiervoor bedragen € 6,50 per persoon.

Fietsen te huur

Bij Spalink kunt u fietsen huren naar keuze.

Normale heren- en damesfietsen huren

Wanneer u normale heren- en damesfietsen wilt huren dan kunt u dit één dag van tevoren doorgeven. Wij zorgen er dan voor dat u de volgende dag uw fietsen bij ons kunt ophalen.

Elektrische heren- en damesfietsen huren

Wanneer u elektrische heren- en damesfietsen wilt huren dan kunt u dit twee dagen van tevoren doorgeven. Wij zorgen er dan voor dat u twee dagen later de e-bikes bij ons kunt ophalen.

e-bikes-elektrische-fietsen-huren-spalink
fietsen-bij-spalink-geesteren

Spalink onderdeel van het Fietsroutenetwerk

Spaar uw Fietsroutenetwerk punten bij Spalink

Mensen met een spaarpas van het Fietsroutenetwerk Nederland kunnen bij Spalink punten sparen bij de aankoop van eten en drinken. Deze punten kunnen zij vervolgens gebruiken voor bijvoorbeeld een gratis hotelovernachting, een gratis museumbezoek, een gratis boottocht, een gratis VVV cadeaubon of een gratis iTunes kaart.

Hoe werkt het Fietsroutenetwerk?

Leden van het Fietsroutenetwerk kunnen via de website en via de Fietsennetwerk app een fietsroute plannen door Nederland. De site of app berekend vervolgens de reistijd en geeft aan waar leden kunnen overnachten, eten en drinken.


Als Fietsroutenetwerk leden de fietstocht willen onderbreken om van een hapje of een drankje te genieten kunnen zij dit via de app makkelijk meenemen in de planning. De cafés en restaurants die in de app zijn opgenomen zijn een uitstekend begin- en eindpunt om te verzamelen of een welverdiende versnapering te nemen. De bekroning van een actief dagje uit.

Speciale fietsroutes

Spalink kunt u speciale fietsroutes krijgen die starten en eindigen bij ons.

We kunnen u de volgende fietsroutes aanbieden:

  • De kinderroute van 12,5 km
  • Fietsroute 1 van 33,6 km
  • Fietsroute 2 van 44 km
  • Fietsroute 3 van 53 km
  • De E-bike route van ……km

Deze fietsroutes zijn tevens uitstekend te combineren met de bovenstaande fietsarrangementen.

Wandelroutes-spalink2
e-bike-elektrische-fiets-opladen-spalink

Elektrische fietsen gratis opladen

Wanneer u een elektrische fiets heeft, dan kunt u deze bij ons gratis opladen, terwijl u geniet van een versnapering.