Spalink catering

Hapjes en buffetten, bij ons of op locatie

Onze buffetten komen allemaal vers uit eigen keuken. Wij kunnen u diverse buffetten aanbieden in verschillende prijsklassen.  U kunt kiezen uit de volgende buffetten:

  • Warm & koud buffet
  • Hapjesbuffet
  • Stamppotbuffet
  • Barbecuebuffet
  • Broodje warm vlees

Onze buffetten zijn verkrijgbaar met salades, sauzen, stokbrood en fruit.

Mobiele bar met tap te huur

Heeft u een mobiele bar met een  biertap nodig voor een feestje? Wij hebben diverse mobiele barren met tapinstallaties te huur en daarnaast kunnen we verschillende vaten bier voor u regelen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit Grolsch en Heineken of het voordelige en lekker Tukkerspils.

tap-huren-catering-spalink

Verhuur van diverse barbecues en pannen

U kunt bij ons praktische, hygiënische barbecues of grote bakpannen huren. Als u wilt kunnen we daarnaast ook nog zorgen voor heerlijk vlees, verse salades, sauzen en stokbrood.

Naast de standaard gasbarbecues hebben wij ook de beschikking over een Kamadojoe en een Pellet Grill.

Kamadojoe
De Kamadojoe, een variant op de Big Green Egg,  is een steenoven, pizzaoven, rookoven en barbecue in één en deze barbecues zijn momenteel zeer populair in Nederland.

Pellet barbecue en grill
De pellet barbecue verbruikt pelletkorrels. Deze pellets bevatten alleen pure hardhoutsoorten, dus geen lijm of andere bindmiddelen en geven extra smaak aan het vlees. Daarnaast kun je de pelletbarbecue digitaal op een constante temperatuur vaststellen waardoor je vlees altijd sappig en mals blijft.

De Kamado Joe is een steenoven, pizzaoven, rookoven en barbecue in één en is momenteel zeer populair aan het worden in Nederland.

Bierwagen verhuur

Heeft u binnenkort een groot feest of evenement en bent u zoek naar een bierwagen? Wij hebben praktische en  professionele bierwagens te huur.

bierwagen-tapwagen-spalink

Snackwagen verhuur

Heeft u binnenkort een feest of evenement en bent u zoek naar een snackwagen? Spalink heeft een mooie, praktische, hygiënische en  professionele snackwagen te huur.

Koelwagens verhuur

Op zoek naar een koelwagen? Wij hebben koelwagens in verschillende formaten en naast de standaard koelwagens hebben we ook de beschikking over koelwagens met een zijdeur. Dit kan erg praktisch zijn bij een evenement.

koelwagens-spalink
ijsverkoop-wagen-catering-spalink

Ijsverkoopwagen te huur

Mooi weer bij uw feest of evenement? U kunt bij ons een vrolijke ijsverkoopwagen huren inclusief ijs en uw gasten voorzien van heerlijke ijsjes.

Feestmeubilair huren

Binnenkort een (tent)feest en feestmeubilair nodig? Wij verhuren diverse biertafels, tafels, banken, klapstoelen, parasols, heaters en statafels. Wij hebben alles in huis om ook van uw feest een succes te maken.

tentfeest-catering-spalink1

Bier tuktuk te huur

U kunt bij ons een tuktuk huren met een biertap achterop met een biersoort naar keuze en een tuktuk met een karaoke set achterop. Leuk en origineel voor feestjes, een beurs of een bijeenkomst op een afgelegen locatie.