Teamsfeest of verenigingsfeest

UW FAMILIEDAG OF FAMILIEFEEST BIJ SPALINK

Een leuke familiedag of een gezellig familiefeest bij Spalink
Spalink is een ideale locatie voor een gezellig familiefeest of een leuke familiedag.

Een activiteit voor de familie of de (klein)kinderen?
Bij Spalink kunt u samen met uw familie teambuildings activiteiten ondernemen, samen gaan sumoworstelen, kruisboogschieten, buggy/quad rijden, vissen, of schieten op een schietsimulator. Ook kunt u denken aan opblaasbare objecten op het veld naast het terras of andere gezellige spellen spelen zoals bijvoorbeeld “Spieker Sloan”

Een familiefeest of familiedag bij Spalink is uitstekend te combineren met een barbecue, een buffet of een lekkere maaltijd in ons restaurant of op ons terras.

SARAH OF ABRAHAM GEZIEN?

Voor de grote familiefeesten tot ongeveer 100 personen is onze kleine zaal zeer geschikt. De kleine zaal beschikt over een bar die van alle gemakken voorzien is, een professionele geluidsinstallatie en een projectiescherm. Wanneer u met wat minder personen bent is dat ook geen probleem, door middel van schermen kunnen wij de zaal kleiner maken zodat de gezelligheid niet verdwijnt.

Wordt u binnenkort 50 of 65 jaar oud en bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u speciale wensen? Bel of mail gerust voor de mogelijkheden. Niks is ons te gek, samen zorgen we voor een geweldig feest.

FAMILIEFEEST OP EIGEN LOCATIE?

Wilt u graag een feest organiseren op eigen terrein of op een speciale locatie? Ook dit is natuurlijk geen probleem. Onze catering kan alles voor u inrichtingen. Naast een tent, feestmeubilair kunnen we dan ook een buffet of barbecue op locatie voor uw gasten verzorgen. Bel of mail gerust voor de mogelijkheden.