Teamfeest of verenigingsfeest

Een teamfeest met uw voetbalteam, volleybalteam, handbalteam, basketbalteam of een verenigingsfeest met uw carnavalsvereniging, studievereniging of scoutinggroep? Spalink is de ideale locatie!

Samen met uw team of vereniging kunt u verschillende leuke en spannende activiteiten ondernemen, of gewoon lekker borrelen in de barbecue zaal of in het Bruin café.

U kunt uw teamfeest of verenigingsfeest ook prima combineren met een barbecue, een buffet of een lekkere maaltijd in ons restaurant of op ons terras.

Lees meer

Bedrijfsfeest en personeelsfeest

Een klein feestje met uw collega’s, een groot feest voor een jubilaris of een gigantisch bedrijfsfeest met meerdere vestigingen, bij ons is het allemaal mogelijk.

Daarnaast kunnen kunt u er ook nog voor kiezen om leuke en spannende activiteiten te ondernemen met collegae.

Een bedrijfsfeest is uitstekend te combineren met een barbecue op onze kamadojoe of pellet grill, een buffet of een lekkere maaltijd in ons restaurant of op ons terras.

Een bedrijfsfeest op eigen terrein of op een speciale locatie is ook mogelijk!

Lees meer

Piratenfeest

Wij organiseren al jaren grote piratenfeesten met live-optredens van artiesten die bekend zijn van de piratenzenders. Gezellige Nederlandse piratenhits van kleine artiesten, maar ook de grote namen als Marianne Weber, Jannes, Harten 10, Stefan Leur, Henk Wijngaard, Hanny, Dana Winner, Bonnie St-Claire, Vader Abraham en meer…

Lees meer

Kameradendag of vriendinnendag

Zoekt u een leuke plek voor uw kameradendag of vriendinnendag? Spalink is de ideale locatie! Bij ons kunt u samen allerlei activiteiten ondernemen of gewoon gezellig borrelen in de Barbecue zaal of in het Bruin café.

Een kameradendag of vriendinnendag is ook perfect te combineren met een barbecue, een buffet of een lekkere maaltijd in ons restaurant of op ons terras.

Samen met uw vriendinnen of kameraden kunt u verschillende leuke en spannende activiteiten ondernemen, of gewoon lekker borrelen in de barbecue zaal of in het Bruin café.

Lees meer

Vrijgezellenfeest

Tijdens een vrijgezellendag of vrijgezellenfeest bij Spalink kan de bruid of bruidegom samen met vrienden en bekenenden nog een keertje helemaal uit zijn of haar dak gaan!

Een vrijgezellendag of vrijgezellenfeest is ook perfect te combineren met een barbecue, een buffet of een lekkere maaltijd in ons restaurant of op ons terras.

Samen met de bruid of bruidegom kunt u verschillende leuke en spannende activiteiten ondernemen, of gewoon lekker borrelen in de barbecue zaal of in het Bruin café.

Lees meer

Familiefeest of familiedag

Sarah of Abraham gezien? 25 jaar getrouwd een opa of oma die 80 wordt? Kom een feestje vieren met uw familie bij Spalink!
Onze kleine zaal is zeer geschikt voor familiefeesten. De kleine zaal beschikt over een bar die van alle gemakken voorzien is, een professionele geluidsinstallatie en een projectiescherm. Wanneer u met wat minder personen bent is dat ook geen probleem, door middel van schermen kunnen wij de zaal kleiner maken zodat de gezelligheid niet verdwijnt.

Een gezellige familiedag
Op een familiedag kunt u samen met uw familie verschillende activiteiten ondernemen of gebruik maken van opblaasbare objecten op het veld naast het terras.

Een familiefeest en een familiedag zijn uitstekend te combineren met een barbecue, een buffet of een lekkere maaltijd in ons restaurant of op ons terras.

Lees meer

Bruiloften en huwelijksfeesten

Gaat u binnenkort trouwen of bent u binnenkort 12,5, 25 of zelfs 50 jaar getrouwd? Vier deze geweldige dag samen met uw gasten in de grote of kleine zaal van Spalink!

Lees meer

Binnenkort een feestje vieren? Vraag Spalink naar de mogelijkheden