UW BRUILOFT OF HUWELIJKSFEEST BIJ SPALINK

Vier deze geweldige dag samen met uw gasten bij Spalink!
Gaat u binnenkort trouwens, of bent u binnenkort 12,5 jaar, 25 jaar of zelfs 50 jaar getrouwd? Vier deze geweldige dag samen met uw gasten in de grote of kleine zaal van Spalink!

Tot 100 personen
Voor de grotere feestjes tot ongeveer 100 personen is onze kleine zaal zeer geschikt. De kleine zaal beschikt over een bar die van alle gemakken voorzien is, een professionele geluidsinstallatie en een projectiescherm. Wanneer u met wat minder personen bent is dat ook geen probleem, door middel van schermen kunnen wij de zaal kleiner maken zodat de gezelligheid niet verdwijnt.

Tot 500 personen
Wanneer u veel meer dan 100 gasten wilt verwelkomen, dan is onze grote zaal zeer geschikt. In onze grote zaal kan men terecht met ongeveer 500 personen. De grote zaal is zeer geschikt voor een gezellig groot feest of een beurs of lezing. De grote zaal beschikt over een groot podium, een professionele geluidsinstallatie, een bar die van alle gemakken voorzien is en een projectiescherm. Wanneer uw met minder personen bent dan is dat geen probleem, door middel van grote schermen kunnen we de zaal kleiner maken, zodat uw feest altijd sfeervol en gezellig is.

Een activiteit voor uw gasten op uw trouwdag?
Bij Spalink kunt u samen met uw gasten teambuildings activiteiten ondernemen, samen gaan sumoworstelen, kruisboogschieten, buggy/quad rijden, vissen, of schieten op een schietsimulator. Ook kunt u denken aan opblaasbare objecten op het veld naast het terras of andere gezellige spellen spelen zoals bijvoorbeeld “Spieker Sloan”

Een bruiloft of huwelijksfeest bij Spalink is uitstekend te combineren met een barbecue, een buffet of een lekkere maaltijd in ons restaurant of op ons terras.
Heeft u binnenkort een bruiloft of een huwelijksfeest en bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u speciale wensen? Bel of mail gerust voor de mogelijkheden. Niks is ons te gek, samen zorgen we voor een geweldige dag of avond.

UW BRUILOFT OF HUWELIJKSFEEST OP EIGEN LOCATIE

Wilt u graag een bruiloft of huwelijksfeest organiseren op eigen terrein of op een speciale locatie? Ook dit is natuurlijk geen probleem. Onze catering kan alles voor u inrichtingen. Naast een tent, feestmeubilair kunnen we dan ook een buffet of barbecue op locatie voor uw bedrijf verzorgen. Bel of mail gerust voor de mogelijkheden.


En één ding is zeker aan drinken of eten of zal u niets ontbreken!

Binnenkort een huwelijksfeest of bruiloftsfeest? Vraag naar de mogelijkheden!