Vrijgezellendag en vrijgezellenfeest

Samen actief of lekker ouwehoeren en in de olie
Tijdens een vrijgezellendag of vrijgezellenfeest bij Spalink kan de bruid of bruidegom samen met vrienden en bekenenden nog een keertje helemaal uit zijn of haar dak gaan!

De bruid of bruidegom kan samen met vrienden of vriendinnen activiteiten ondernemen als sumoworstelen, kruisboogschieten, buggy/quad rijden, vissen, schieten op een schietsimulator, een quiz organiseren of andere gezellige spellen zoals bijvoorbeeld “Spieker Sloan” spelen.

Deze activiteiten zijn uitstekend te combineren met een barbecue, buffet of een lekkere maaltijd in ons restaurant of op ons terras.
De barbecue zaal is een ideale locatie voor uw vrijgezellendag of vrijgezellenfeest. In dit gezellige zaaltje heeft u de beschikking over een indoor barbecue, een bar met een tapinstallatie, tafels, stoelen, barkrukken en een gezellige open haard.

Mocht u zelf nog ideeën hebben voor een leuke activiteit of een leuke workshop, wilt u een DJ inhuren of wilt u alleen ‘s avonds bij Spalink verblijven? Geen probleem! Niks is ons te gek, samen zorgen we voor een super gezellige dag of (laatste) avond voor de bruid/bruidegom en de rest.


En één ding is zeker aan drank of eten of zal u niets ontbreken!

Binnenkort een vrijgezellendag of vrijgezellenfeest? Vraag naar de mogelijkheden!