Teamsfeest of verenigingsfeest

FEEST MET UW TEAM OF VERENIGING BIJ SPALINK

Samen met je team actief of lekker ouwehoeren en in de olie
Spalink is een ideale locatie voor een gezellig teamfeest of verenigingsfeest. Samen met uw team of vereniging kunt u teambuildings activiteiten ondernemen of samen gaan sumoworstelen, kruisboogschieten, buggy/quad rijden, vissen, of schieten op een schietsimulator. Ook kunt u denken aan een quiz organiseren en andere gezellige spellen spelen zoals bijvoorbeeld “Spieker Sloan”

 

Deze activiteiten zijn uitstekend te combineren met een barbecue, buffet of een lekkere maaltijd in ons restaurant of op ons terras.
De barbecue zaal is een ideale locatie voor uw teamfeest of verenigingsfeest. In dit gezellige zaaltje heeft u de beschikking over een indoor barbecue, een bar met een tapinstallatie, tafels, stoelen, barkrukken en een gezellige open haard.

 

Bent u binnenkort aan de beurt om een teamfeest of verenigingsfeest te organiseren? Heeft u een speciale workshop in gedachten of wilt u een DJ inhuren? Bel of mail gerust voor de mogelijkheden. Niks is ons te gek, samen zorgen we voor een super gezellige dag.

En één ding is zeker aan drank of eten of zal u niets ontbreken!