GROTE ZAAL

In onze grote zaal kan men terecht met ongeveer 500 personen. De grote zaal is zeer geschikt voor een gezellig groot feest of een beurs of lezing.

Daarnaast kunt u denken aan een grote bruiloft, een personeelsfeest of een jubileumfeest. Wanneer uw met minder personen bent dan is dat geen probleem, door middel van grote schermen kunnen we de zaal kleiner maken, zodat uw feest altijd sfeervol en gezellig is.

De grote zaal beschikt over een groot podium, een professionele geluidsinstallatie, een bar die van alle gemakken voorzien is en een projectiescherm.

Lees meer
Spalink_zalencentrum_Kleine_zaal

KLEINE ZAAL

Onze kleine zaal is geschikt voor een feest tot 100 personen en ideaal voor een heerlijk buffet. Onze kleine zaal is een ideale locatie voor een bruiloft, personeelsfeest of familiefeest.

De kleine zaal beschikt over een bar die van alle gemakken voorzien is, een professionele geluidsinstallatie en een projectiescherm.

Lees meer
Barbecue-zaal_zalencentrum_spalink_geesteren

BARBECUE ZAAL

Binnen en buiten barbecuen
Wanneer u gezellig wilt barbecuen met een grote groep tot 60 personen dan is onze BBQ zaal de ideale locatie. Bij mooi weer kunt u buiten zitten en buiten barbecuen en bij minder weer kunt u de barbecue met afzuiging binnen gebruiken.

Naast een barbecue beschikt deze zaal ook over een bar met een tap en een gezellige open haard met een schouw.

Lees meer
Bruin-cafe-Zalencentrum_spalink

BRUIN CAFÉ

Gezellig borrelen met vrienden of collega’s? Of lekker uit eten met je gezin? Ons Bruin café is de ideale plek voor een lekkere hap en een drankje.

In ons Bruin café kunt in een gezellige boerderijsfeer genieten van bijvoorbeeld een heerlijke schnitzel en een vers getapt biertje.

Muren vol met tegeltjes en schildertijtjes, antieke hanglampen en muziekinstrumenten aan het plafond en tafels met pluche kleden en houten stoelen geven ons Bruin café een knusse boerensfeer.

Het Bruin café grenst aan het restaurant waar u ook met grote groepen terecht kan.

Lees meer
Het-restaurant-van-spalink-zalencentrum-geesteren

HET RESTAURANT

Gezellig uit eten in landelijke sfeer met je familie, team, collega’s of vrienden/vriendinnen? Kom bij ons genieten van bijvoorbeeld een grote schnitzel, een lekkere malse entrecote of een ouderwets gepaneerde speklap.

Onze eetgelegenheid grenst aan het Bruin café. De muren hangen gezellig vol met schilderijen en tegeltjes en de tafels zijn voorzien van gezellige pluche tafelkleden.

Lees meer
Terras_zalencentrum_spalink_geesteren

TERRAS

Even pauzeren na een fietstocht met een lekker kopje koffie en een stuk appelgebak, een lekker softijsje eten of samen met een grote groep borrelen? Bij mooi weer kunt u ook altijd terecht op ons ruime, gezellige terras buiten. Lekker in de zon of onder een parasol.

Ons terras beschikt over een gezellige buitenbar voorzien van achtergrondmuziek en een aantal statafels met barkrukken.

Lees meer

Heb je vragen voor ons? Bel gerust